San Marzano egy kis város az „olasz csizma sarkában”, a Salentói-félszigeten, mely az Adriai-tengert választja el a Jón-tengertől. A pincészet 19 borász összefogásával alakult meg 1962-ben.

A Le Contesse pincészet Conegliano Valdobbiadene szívében helyezkedik el, a Piave folyó gleccsere által formált dombvidéken, amely a több évszázados bortermelői hagyományáról és pezsgői illetve habzóborai kiváló minőségéről híres.

A Monte del Frà egy tradicionális olasz család, a Bonomo család sikertörténete, mely 1958-ban kezdődött. Akkor költözött Massimo nagyapa a Garda-tó környéki dombok közé, Veronától 15 km-re.

A Rivetti család az 1800-as évek óta él és dolgozik a római kori Neive településen. A borok olyan őshonos szőlőfajtákból készülnek, amelyek a Rivetti család otthonának közvetlen közelében teremnek. A Dante Rivetti pincészet számára a bor nem csupán a borkészítést jelenti. Számukra a bor életforma.

A Mondodelvino Spa egy pincészetekből álló holding, amely Olaszország első 20 borértékesítő vállalata között van. A csoport pincészeteire jellemzőek a kiváló minőségű, díjnyertes borok, az egyes bortermő területekre fordított kiemelt figyelem, az innováció és a fenntarthatóság fontossága.