San Marzano szülinapon jártunk

Júniusban ünnepelte 60. születésnapját legfontosabb olasz üzleti partnerünk, a San Marzano pincészet. Hála a több mint egy évtizedes gyümölcsöző kapcsolatunknak, a San Marzano borok, mint a Primitivo di Manduria kizárólagos magyarországi importőreként mi is meghívást kaptunk a kétnapos rendezvényre Dél-Olaszországba, Tarantóba, a pincészet székhelyére.

Első este egy csodálatos tengerparti strand, Canneto Beach volt a parti helyszíne, ahol finom falatok mellett fogyaszthattuk a cég legfinomabb borait, például a Primitivót, az F Negroamarót, az Eddát, a Tramari rosét. A beach bár zenéje hamarosan táncra csábította a résztvevőket, aki pedig elfáradt, kényelmes nyugágyakból nézhette a csillagokat, a pálmákat és a tengert.

Másnap meg is fürödhettünk a tengerben a Lido Posto 9 nevű gyönyörű strandon. A víz nagy meglepetésünkre jegesen hideg volt, de ez nem tarthatott vissza a mártózástól. Több olasz kolléga csodálatát kivívtuk ezzel, míg ők inkább úgy döntöttek, hogy jobb lesz az a fürdés augusztusban… A csodálatos tengerpart, a napsütés, az ínycsiklandó helyi specialitásokból összeállított büfé és egy kis Spumante gondoskodott a jó hangulatról.

Este következett a rendezvény fénypontja. Francesco Cavallo, a San Marzano elnöke meghívta kedvenc énekesét, a híres Zuccherót, hogy adjon koncertet a cég 60. szülinapja alkalmából. A viharos erejű szél ellenére, ami még az énekest is meglepte, a koncert jól sikerült.

Élményekkel telve értünk haza, köszönjük a San Marzanónak a csodás vendéglátást!

Megosztás:

Még több cikk:

Elindult az oldal!

Ezennel örömmel jelentjük, hogy elindult megújult honlapunk! Átláthatóbb elrendezés, könnyebb keresési lehetőség az italok között! Ezentúl rendszeresen adunk hírt a friss hírekről, újdonságokról és akciókról!