Név Custoza
Szőlőfajta 60% Garganega, 40% Chardonnay.
Terület A Garda-tó dél-keleti részén, mészköves talajon termesztik
Szüreti Időszak A Chardonnay szüretelése szeptember végén, míg a Garganega szüretelése október második felében történik.
Borkészítés A két különféle szőlőt a szüret után külön acéltartályban érlelik, majd ezután keverik a cuveet és ebben az állapotában hőmérséklet ellenőrzött tartályban tárolják egészen a palackozásig.
Kóstolási jegyzet Szalmasárga színű, ezüstös, enyhén zöldes reflexekkel. Gyümölcsös, aromás telt illat, a Chardonnay jellegzetes fűszeres enyhén citrusos aromájával
Ételpárosítás Rizs és tésztaételekhez egyaránt fogyasztható csakúgy, mint levesekhez, párolt és füstölt halakhoz, friss sajtokhoz.
Fogyasztási Hőmérséklet 9-10°C.
Alkoholtartalom 12,50%